HRVATSKO KATOLIČKO SVEUČILIŠTE
Ilica 244
10000 Zagreb

Zagreb, 14. kolovoza 2024. godine

Hrvatsko katoličko sveučilište objavljuje

OBUSTAVU NATJEČAJA

1. objavljenog u Narodnim novinama 56/2024 od 15. svibnja 2024. godine, na mrežnoj stranici Hrvatskog katoličkog sveučilišta i biltenu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, za prijam na radno mjesto pod brojem 4.:
Javni službenik na radnom mjestu I. vrste – suradnik u Uredu prorektora, na neodređeno vrijeme s punim radnim vremenom uz probni rad od šest mjeseci – 1 izvršitelj.

2. objavljenog u Narodnim novinama 69/2024 od 7. lipnja 2024. godine, na mrežnoj stranici Hrvatskog katoličkog sveučilišta i biltenu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, za prijam na radna mjesta:
1. javni službenik na radnom mjestu I. vrste – revizorski savjetnik u Uredu za unutarnju reviziju, na neodređeno vrijeme s punim radnim vremenom uz probni rad od šest mjeseci – 1 izvršitelj.
2. javni službenik na radnom mjestu I. vrste – viši referent u Službi za financijsko poslovanje i računovodstvo, Odjelu za računovodstvo na neodređeno vrijeme s punim radnim vremenom uz probni rad od šest mjeseci – 1 izvršitelj.

3. objavljenog u Narodnim novinama 76/2024 od 26. lipnja 2024. godine, na mrežnoj stranici Hrvatskog katoličkog sveučilišta i biltenu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, za prijam na radno mjesto:
Javni službenik na radnom mjestu I. vrste – informatički savjetnik, na neodređeno vrijeme s punim radnim vremenom uz probni rad od šest mjeseci – 1 izvršitelj.

4. objavljenog u Narodnim novinama 63/2024 od 24. svibnja 2024. godine, na mrežnoj stranici Hrvatskog katoličkog sveučilišta i biltenu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, za prijam na radno mjesto pod točkom 2.:
2. za izbor jednog suradnika na suradničko radno mjesto viši asistent, u znanstvenom području društvenih znanosti, znanstveno polje psihologija, na određeno vrijeme do povratka privremeno odsutne zaposlenice (zamjena oko šest mjeseci).

PROREKTOR ZA ORGANIZACIJU I POSLOVANJE
prof. dr. sc. Gordan Črpić

Hrvatsko katoličko sveučilište