Na temelju članka 18. Statuta Hrvatskog katoličkog sveučilišta, Pravilnika o radu Hrvatskog katoličkog sveučilišta, Izvješća Komisije za provođenja postupka prijma, prof. dr. sc. Željko Tanjić, rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta donosi

ODLUKU
O OBUSTAVI PROVEDBE POSTUPKA NATJEČAJA

I.

Obustavlja se provedba postupka Natječaja objavljenog u Narodnim novinama 96/2024 od 14. kolovoza 2024. godine, na mrežnoj stranici Hrvatskog katoličkog sveučilišta i biltenu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, za prijam na radna mjesta pod točkama:
1. Revizorski savjetnik, na neodređeno vrijeme s punim radnim vremenom uz probni rad od šest mjeseci – 1 izvršitelj.
3. Voditelj ustrojstvene jedinice 2 u Službi za financijsko poslovanje i računovodstvo (Voditelj službe za financijsko poslovanje i računovodstvo), na neodređeno vrijeme s punim radnim vremenom uz probni rad od 6 mjeseci – 1 izvršitelj
4. Viši referent u Službi za financijsko poslovanje i računovodstvo, Odjelu za računovodstvo na neodređeno vrijeme s punim radnim vremenom uz probni rad od šest mjeseci – 1 izvršitelj.

II.

Postupak provedbe natječaja za prijam na radno mjesto iz točke I. podtočke 1. ove Odluke obustavlja se jer za navedeno radno mjesto nije bilo prijava kandidata, a za radna mjesta iz poddočke 3. i 4. ove Odluke jer niti jedan kandidat nije postigao zadovoljavajuće rezultate na provedenom testiranju.

III.

Ova Odluka bit će objavljena na mrežnoj stranici Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

IV.

Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja.

REKTOR

prof. dr. sc. Željko Tanjić

Hrvatsko katoličko sveučilište