Dragi studenti, nastavnici i djelatnici,

na kraju još jedne akademske godine želim vam uputiti nekoliko riječi zahvalnosti i poticaja. Iza nas je vrijeme prepuno izazova, učenja i zajedničkog napretka, a pred nama su zasluženi trenutci odmora i obnavljanja vlastitog duha.

Svima vama, koji ste marljivo radili i posvetili se svojim studijima i radu, čestitam na uspjesima koje ste postigli. Vaš trud i predanost kruna su ove akademske godine. Neka vas ovo ljeto osnaži novim iskustvima, odmorom i radostima koje će obogatiti vaše osobne i profesionalne putove.

U ovim danima odmora, koje svi željno iščekujemo, pozivam vas da pronađete trenutke tišine i duhovnog razmišljanja. Neka ljetni praznici budu odmor od svega, ali ne i od Gospodina. Mir koji dolazi iz vjere neka nam bude izvor snage i kompas na našem životnom putu. Sjetimo se da u svakodnevnom životu, koliko god bio užurban, uvijek valja zastati te potražiti smisao i dublju svrhu vlastitoga postojanja.

Želim vam blagoslovljeno ljeto, puno odmora, ali istovremeno želim da vas ovaj period ispuni novom nadom i elanom za nadolazeće izazove. Neka nas nova akademska godina dočeka obnovljene, fokusirane i spremne za novi krug učenja, djelovanja i kršćanskog življenja.

Svako dobro i Božji blagoslov!

vlč. Branimir Jagodić
sveučilišni kapelan

Hrvatsko katoličko sveučilište