Na temelju članka 18. Statuta Hrvatskog katoličkog sveučilišta, Natječaja za  mobilnost studenata u svrhu studiranja u programskim zemljama u okviru Erasmus+ programa – programske zemlje KA131 (EU) projekt 2024. od 25. ožujka 2024. (KLASA: 605-01/24-02; URBROJ: 498-03-01-05-01-24-2) i Izvješća Povjerenstva za rangiranje kandidata po kategorijama mobilnosti, rektor prof. dr. sc. Željko Tanjić donosi

 

ODLUKU

I.

Za mobilnost studenata u svrhu studija u okviru Erasmus+ programa – programske zemlje KA131 (EU) projekt 2024. odabiru se:

  1. Mia Mrakužić, studentica I. godine sveučilišnog diplomskog studija Psihologija na Sveučilišnom odjelu za psihologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta za mobilnost u svrhu studija na Katoličkom sveučilištu u Portugalu, Portugal u zimskom semestru akademske godine 2024./2025.
  2. Karla Čmelik, studentica II. godine sveučilišnog prijediplomskog studija Povijest na Sveučilišnom odjelu za povijest Hrvatskog katoličkog sveučilišta za mobilnost u svrhu studija na Sveučilištu u Ljubljani, Slovenija u zimskom semestru akademske godine 2024./2025.
  3. Anđela Pipović, studentica II. godine sveučilišnog prijediplomskog studija Komunikologija na Sveučilišnom odjelu za komunikologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta za mobilnost u svrhu studija na Sveučilištu LUMSA, Italija u zimskom semestru akademske godine 2024./2025.
  4. Nika Obadić, studentica II. godine sveučilišnog prijediplomskog studija Komunikologija na Sveučilišnom odjelu za komunikologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta za mobilnost u svrhu studija na Sveučilištu LUMSA, Italija u zimskom semestru akademske godine 2024./2025.
  5. Orsat Market, student II. godine sveučilišnog prijediplomskog studija Povijest na Sveučilišnom odjelu za povijest Hrvatskog katoličkog sveučilišta za mobilnost u svrhu studija na Sveučilištu u Ljubljani, Slovenija u zimskom semestru akademske godine 2024./2025.
  6. Stella Borić, studentica II. godine sveučilišnog prijediplomskog studija Komunikologija na Sveučilišnom odjelu za komunikologiju Hrvatskog katoličkog za mobilnost u svrhu studija na Sveučilištu Francisco de Vitoria, Španjolska u zimskom semestru akademske godine 2024./2025.
  7. Dominik Fogadić, student II. godine sveučilišnog prijediplomskog studija Komunikologija na Sveučilišnom odjelu za komunikologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta za mobilnost u svrhu studija na Sveučilištu LUMSA, Italija u zimskom semestru akademske godine 2024./2025.
  8. Mila Nevenka Fofić, studentica II. godine sveučilišnog prijediplomskog studija Komunikologija na Sveučilišnom odjelu za komunikologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta za mobilnost u svrhu studija na Sveučilištu Galata, Turska u zimskom semestru akademske godine 2024./2025.
  9. Živa Borštnar-Drezga, studentica II. godine sveučilišnog prijediplomskog studija Komunikologija na Sveučilišnom odjelu za komunikologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta za mobilnost u svrhu studija na Sveučilištu Francisco de Vitoria, Španjolska u zimskom semestru akademske godine 2024./2025.
  10. Lana Pintarić, studentica II. godine sveučilišnog prijediplomskog studija Komunikologija na Sveučilišnom odjelu za komunikologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta za mobilnost u svrhu studija na Sveučilištu LUMSA, Italija u zimskom semestru akademske godine 2024./2025.
  11. Marko Petar Lakušić, student I. godine sveučilišnog diplomskog studija Psihologija na Sveučilišnom odjelu za psihologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta za mobilnost u svrhu studija na Katoličkom sveučilištu u Portugalu, Portugal u zimskom semestru akademske godine 2024./2025.

 

II.

Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja.

Obrazloženje

Dana 25. ožujka 2024. godine na mrežnoj stranici Hrvatskog katoličkog sveučilišta objavljen je Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studija u programskim zemljama u okviru Erasmus+ programa – programske zemlje KA131 (EU) projekt 2024. Na Natječaj je pristiglo 11 prijava. Povjerenstvo je temeljem priložene dokumentacije te ostvarenog broja bodova predložilo odobravanje boravka u okviru Erasmus+ programa za navedene studente. Slijedom navedenoga, odlučeno je kao u izreci ove Odluke.

REKTOR

prof. dr. sc. Željko Tanjić

UPUTA O PRAVNOM LIJEKU:

Protiv Odluke o odabiru kandidata moguće je podnijeti žalbu Povjerenstvu u roku od 24 sata od sata objave Odluke na mrežnoj stranici Hrvatskog katoličkog sveučilišta. Žalba se podnosi u pisanom obliku u Tajništvo Sveučilišta putem Urudžbenog zapisnika. O žalbi odlučuje Povjerenstvo u roku od 24 sata od sata podnošenja žalbe. Odluka Povjerenstva je konačna.

****
Hrvatsko katoličko sveučilište