Početak nastave na HKS-u u ak. g. 2024./2025.

Na Hrvatskom katoličkom sveučilištu započinje XV. akademska godina. Nastava za studente medicine i sestrinstva započela je u ponedjeljak 23. rujna 2024. Za studente povijesti, komunikologije, sociologije i psihologije 2. i 3. godine prijediplomskih studija i 2. godine diplomskih studija nastava započinje u ponedjeljak 30. rujna 2023. prema rasporedu objavljenom na mrežnim stranicama.

Svi naši studenti, a osobito studenti prve godine prijediplomskih i diplomskih studija, pozvani su na proslavu Prvog akademskog dana i zaziv Duha Svetoga u utorak 1. listopada 2024. Susret započinje svetom misnim slavljem u bazilici Svetog Antuna Padovanskog na Svetom Duhu u 10 sati koje će predvoditi mons. Ivan Šaško, izaslanik zagrebačkog nadbiskupa, pomoćni biskup i prvi rektor HKS-a. Svečani akademski čin počinje u 11.45. sati u Velikoj dvorani na Kampusu gdje će im se obratiti rektor prof. dr. sc. Željko Tanjić i prorektori, predstavnici Studentskog zbora, predstavnici sportaša, studentskih klubova i alumnija. Taj dan studenti prve godine prijediplomskih studija imaju i susrete s nastavnicima u 13 sati prema sljedećem rasporedu: 
Povijest - B 0.1
Sociologija - B 1.1
Komunikologija - B 1.4
Psihologija - B 2.4 

Nakon susreta s nastavnicima naše studente će u obilazak Kampusa povesti njihovi studenti mentori. 

Nastava za studente  prve godine prijediplomskih i diplomskih studija počinje u srijedu 2. listopada 2024. po rasporedu nastave u zimskom semestru u akademskoj godini 2024./2025. koji se nalazi na mrežnim stranicama.